Laat uw grof tuinafval gratis ophalen

Home > Inwoners > Nieuws > Laat uw grof tuinafval gratis ophalen

Laat uw grof tuinafval gratis ophalen

Reinigingsdienst Waardlanden haalt twee keer per jaar gratis uw takken en snoeihout op. Voor het najaar 2017 is dat op 17 november in Hardinxveld- Giessendam. Hiervoor kunt u via de website www.waardlanden.nl een ophaalafspraak maken.

Wat halen we op?

Grof tuinafval is al het tuinafval dat door de afmetingen niet in de containers voor groente-, fruit- en tuinafval past. U kunt bijvoorbeeld denken aan snoeihout. Grof tuinafval bestaat alleen uit planten- en bomenresten. Dus geen boomstronken, geen grasplaggen met aanhangende grond of houten palen en schuttingmateriaal.

Voorwaarden

AIs u grof tuinafval laat ophalen, moet het op de afgesproken dag gebundeld aan de rand van de openbare weg liggen. Bundels mogen niet langer zijn dan 1.25 meter en het maximale gewicht per bundel is 25 kilo. Per aanbieder mag niet meer dan 2 m³ worden aangeboden.
Heeft u vaak te veel tuinafval voor uw container? Dan kunt u gratis een tweede of grotere gft-container aanvragen bij Waardlanden. Ook kunt u grof tuinafval gratis aanleveren op het afvalbrengstation.

Vragen

Heeft u vragen? Bel dan naar Reinigingsdienst Waardlanden, telefoon (0183) 68 11 11 of stuur een e-mail naar: info@waardlanden.nl.

RSS